"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Rabu, Februari 10, 2010

Kini ADUN BN Pulak Protes Zambry?


Mengapa ada dikalangan ADUN BN Haram di Perak tidak berpuashati dengan kepimpinan Zambry?? Bila dirisik-risik dikalangan Hardcore Umno Forever, yang membuatkan mereka tidak puashati terhadap zambry ialah MB Mahkamah ini terlalu takut dan akur dengan setiap desakan dan ugutan dua orang ADUN lompat iaitu Jamal dan Osman.

Sehinggakan segala pemintaan mereka yang berlebih-labih terpaksa diikutkan, demi menjaga agar dua katak ni tidak buat hal,yang boleh menyebabkan kerajaan BN tumbang semula.

Dangan itu, ada dikalangan ADUN BN Haram yang nampak seolah-olah kerajaan BN kini memerintah dalam keadaan yang tidak bebas dan selesa, apabila terpaksa menjaga hati dan keperluan melampau si katak ini.

Kini seolah-olah Zambry dilihat menjadi “Remote Control” kepada dua ekor si katak ini. Malam tadi semasa sidang media bersama Hj. Nizar dan Pimpinan PR di Pejabat Pas Negeri Perak, Hj Nizar memberi amaran, sekiranya dua ekor katak ini berterusan menjadikan Zambry sebagai “Remote Control” mereka, maka negeri Perak dan Rakyatnya akan menjadi kacau bilau dan berlakulah rasuah serta penyelewengan hak rakyat sewenang-wenangnya oleh pimpinan BN.


Keberanian hakim malaysia mengumumkan keputusan jemaah hakim 5 orang itu,sebenarnya nak bagitau kepada kita,5-0 itu keputusan dari Sultan Perak.Baru nampak yakin ye tak?kalau bercampur sokong dan tidak,nanti nampak tak sebulat hati mentafsir undang-undang...suke hati korang le labu oii....-DPPK PARIT-

,http://www.sabahdaily.com/2010/02/kini-adun-bn-pulak-protes-zambry/,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!