"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Rabu, November 18, 2009

JALAN PENDUDUK DUN BELANJA DITAR SAMPAI KE DEPAN PINTU RUMAH,TAPI DI DUN BOTA...????APA HAL MP PARIT???ADUN BOTA TIDUR KE???apalah nasib badan.....mungkin kerana kami orang miskin kedana???hidup nasa!!!oh tidak!!!bila nak ke bota lagi???jenguk-jenguklah jalan kami yang tak bertar nikami pun nak juga jalan sampai kedepan rumah ye Nizar Zakaria...leh ke???
Wah...cantik sekali jalannya...hebat jalannya...kalau boleh nak buat terus kedepan bilik tidurSeronoknya orang disebelah sana ye!

ADUN BOTA KALAU SETAKAT DATANG JENGUK JE NAK BUAT APE...ADUN BLANJA DAH SAPU SEMUA KUT???


ikhlas dari PERISIK PARIT 4 U

7 ulasan:

  1. Asalamualaikum

    Selalunya kalau nak jalan raya tunggu dekat pilihan raya.
    Pagi ni yeop teman buat tajuk intri " Pegawai Nizar bernama Amran", tak sampai sejam beratus ratus melayarinya yeop. Kemudian teman buat pos intri gambar, Mahathir, Pak Lah dan Najib pakai serban, lagi bersusun le datangnya yeop. Teman datang kesini nak cari gambar pekan Parit, malam ni cadangnya nak buat intry kutuk orang Umno Parit . Semalam teman dah kutuk Zambri teruk, bersusun melayarinya yeop. Di Wordpress Top blognya di kuasai oleh orang Pakatan Pakyat, kalau yeop nak tahu klik dekat blogroll teman di no 1. Kempen kuat sikit yeop, jambatan ke Belanja dah siap ke ?

    Terima kaseh salam hormat.

    BalasPadam

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!