"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Khamis, Oktober 21, 2010

ANAK SOSILAWATI MASUK UMNO


بسم الله الرحمن الرحيم


Pewaris kekayaan ibunya, Erni Dekritawati Bukhari diterima menjadi sebahagian gerombolan Umno-APCO pada persidangan semalam.


Berbangga diterima sambil menunjukkan borang yang akan meneruskan legasi arwah ibunya, sekaligus meneruskan "sumbangan korporat" kepada Umno-APCO setiap kali pilihanraya!

Note: Manusia kembali ke zaman jahiliyah.. Yang mengaku islam gembira tak terkira dapat bersama sama berjuang dalam kumpulan yang menentang islam.. dunia akhir zaman.

Duhai DZAT YG MAHA ADIL PENGUASA LANGIT DAN BUMI… DEMI SIANG DAN MALAM.. YG TAQDIR KEHIDUPAN ADA DALAM GENGGAMANMU… KAMI MEMINTA PERTOLONGANMU… BERILAH PERINGATAN YG DAHSYAT BAGI PARA PEMIMPIN2 KAMI… APAKAH KEMATIAN TAK MENJADIKAN PELAJARN BUAT MEREKA… GETARKANLAH HATINYA… DAN BUKALAH MATA PENGLIHATANYA…. AGAR MEREKA.. ENGKAU TUNJUKKAN JALAN KEMBALI KEPADAMU YA ROBBI,,, 


BS

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!