"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Khamis, Ogos 12, 2010

Dah Seminggu Ditahan Di Hospital - Moga Cepat Sembuh YB Salleh Man


Bersama isteri di hospital bukit Mertajam


Lawatan dari YB DAP Michael Tan bersama
Timbalan ketua wanita bahagian Permatang Pauh Hjh Cik Wa.

Yb Salleh Man kini di pindahkan ke Hospital Seberang Jaya dan berada di wad 7. Beliau dipercayai mengalami bengkak usus. Semoga semua berdoa agar beliau cepat sembuh.

Yb Salleh Man juga di kunjungi oleh DSAI pada 7 Ogos baru-baru ini, ketika beliau melakukan lawatan ke Parlimen Permatang Pauh.
 
 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!