"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Selasa, Oktober 13, 2009

DECLARATION OF WAR !!!! N9 CIVIL WARDISEBALIK KEJAYAAN MEMPERTAHANKAN KERUSI DUN BAGAN PINANG ..SITUASI POLITIK DALAMAN DI NEGERI SEMBILAN MULA MENAMPAKKAN KERETAKAN? .....SIAPAKAH MB NEGERI SEMBILAN SELEPAS MOHAMAD HASSAN? ..DAN BAGAIMANA MASA DEPAN KARIER POLITIK MOHAMAD HASSAN DAN RAKAN-RAKAN POLITIK BELIAU DAN APAKAH TINDAKAN NAJIB SETERUSNYA...DALAM MENGUKUHKAN
KEDUDUKAN NYA DIDALAM UMNO NEGERI 9 ..SUDAH TENTU PERKARA INI MENJADI PERBINCANGAN HANGAT DIKALANGAN AHLI UMNO LEBIH-LEBIH LAGI MEJELANG PERHIMPUNAN AGUNG UMNO YANG AKAN DIADAKAN BEBERAPA HARI LAGI ... ADAKAH SELEPAS INI KITA MELIHAT PERGOLAKAN POLITIK DINEGERI SEMBILAN ..SEBAGAI MANA DI NEGERI TERENGGANU ....SESUNGGUHNYA PENYAKIT INI AKAN TERUS MEMBARAH DIDALAM UMNO DAN BN ..WALAUPUN MEREKA MENAFIKAN ..INILAH JANJI ALLAH ALLAH..HATI MEREKA AKAN TERUS BECERAI BERAI..INSYAALLAH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!