"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Ahad, Oktober 18, 2009

INI BUKAN ANAK AKU?BEST BETUL ANAK-ANAK MENTERI NI,NAK PEGANG NGAN WANITA MANA PUN TAK DE RASA MALU PADA ALLAH.DAHSYAT ANAK-ANAK INI.....MAK AYAH TAK AJARKAN APA ITU ISLAM KE....SEKADAR INGATAN PADA PEMBACA...

2 ulasan:

  1. anak tgna baik sangat kah. satu ke isa terlibat dengan samun bank untuk JI kemudian memukul murid sekolah sampai cedera parah. apa cerita. anak adun beristerikah wanita kemboja tu baik sangat ke. bukul dan buat ugutan jenayah kepada wanita kemboja ini? cermin le diri sendiri. lagi pun paparan di atas kami dah papar tahun lepas, lagi. dah basi pun. tak membaca ke

    BalasPadam
  2. marah?tak ape...terima kasih kerana mengulas....gelak betul tengok korang melatah....

    BalasPadam

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!