"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Khamis, Oktober 22, 2009

PENDEDAHAN SALAH SATU PROTOKOL YAHUDI...SIAPAKAH YG MENGHALALKAN INI SEMUA???BUKANKAH KERAJAAN MALAYSIA?

Protokol ke-10 Yahudi

Protokol ke-10 Yahudi Mengandungi 8 Perkara:

1.Song
Lagu-lagu yang menghiburkan. Ada anak-anak yang tak tau mengucap tetapi boleh menghafal lagu Hindustan yang panjang berjela-jela. Ada anak-anak yang tak hafal Fatihah tapi boleh mengingati lagu Siti Nurhaliza yang panjangnya berdepa-depa. Berjaya sudah Yahudi – Hingga kita terfikir, bagaimana jadinya radio kalau tiada lagu?
2.Sex
Lagi satu kegilaan remaja dan yang tua. Seks dimana-mana, di kaca tv, dalam filem, dalam iklan. Babak seks amat lumrah. Kekadang adegan seks tak diperlukan, tetapi diselitkan jua sehingga ada orang menonton filem hanya kerana ada adegan seks. Filem 18SX amat laris berbanding filem U. VCD lucah mudah didapati, dan harganya amat murah. Adakah filem yang tiada adegan seks? Lagi sekali berjaya sungguh Yahudi laknatullah.
3.Smoke
Rokok menjadi kegilaan para remaja, sehingga dikatakan tidak moden jika tidak merokok. Malah sekarang merokok menjadi budaya bagi mana-mana perempuan yang kononnya mahu digelar “up to date”. Dulu yang merokok ini golongan pelacur saja, ataupun penari kabaret (seperti dalam filem P. Ramlee). Syabas yahudi, berjaya lagi kamu.
4.Sport
Pelbagai jenis sukan ditonjolkan dan lelaki dengan perempuan sama-sama berlumba mencari nama dalam sukan. Hinggakan sekarang bola sepak pun perempuan main juga. Bila bersukan, tutup aurat mestilah jauh sekali, sembahyang pun banyak yang miss. Bukan yang bermain sahaja tak sembahyang, yang menonton pun tak sembahyang juga. Kalau menonton dirumah pun lambat sembahyang sebab takut tak nampak macam mana masuk gol. Yahudi gol lagi. Sampai ada ulamak kata, kerana sukan sembahyang boleh tangguh. Masya Allah!
5.Fun
Hiburan. Dimana-mana kita dapat hiburan yang melalaikan. Kalau kita lihat dalam 100 majalah, mungkin 99 adalah majalah hiburan. Termasuklah majalah mangga, yang menayangkan buah mangga artis perempuan. Kalau ada konsert, sanggup orang Islam bertandang hingga menghabiskan banyak wang. Bila ke konsert, pelbagai maksiat akan diselit masuk. Yahudi terhibur lagi.
6.Female
Perempuan, tawaran Yahudi yang amat mengasyikkan, terutama dalam iklan, yang kadang-kadang tidak ada kena mengena dengan perempuan. Kalau kita ke kedai bateri kereta, dihadapan bateri terpampang gadis sunti separuh bogel beraksi. Apa kena mengena bateri kereta dengan perempuan? Kalau iklan Modess, perempuan adalah patutnya. Yahudi bersorak lagi.
7.Fashion
Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam, sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka dah tak menutup aurat. Macam mana dikatakan bertutup aurat jika bertudung tetapi berbaju ketat yang kekadang menampakkan pusat? Yang mewarnakan rambut lagi teruk. Buat apa bertudung kalau rambut diwarnakan. Bila warnakan rambut, mestilah tidak bertudung sebab kalau bertudung, bagaimana nak menayangkan warna rambut yang terkini itu? Kalau dah rambut diwarnakan, sembahyang pun tak sah, malah mandi hadas pun tak sah sebab kebanyakan pewarna adalah kalis air. Itu tak kira yang cukur bulu kening lagi. Yahudi ketawa lagi. Umat islam sudah jadi macam Yahudi.
8.Food
Lagi satu kegilaan Umat Islam terutama makanan dari Barat termasukalah McD, Kentucky, Pizza Hut, dan seribu satu macam lagi. Buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah pula dipandang hina. Masuk rumah pun setahun sekali bila bulan Ramadan, tapi makanan Barat menjadi kebanggaan. Bila makanan datang dari Barat, adakah kita yakin tentang halalnya? Contoh Kentucky, rempahnya datang dari Amerika. siapa nak pergi check halal ke tidak? Bila makan benda haram, masakan iman menjadi mantap? Maka lahirlah Umat Islam yang bukan perangai saja macam yahudi, tetapi berfikiran pun macam Yahudi. Nauzubillah. Yahudi makan Islam lagi.
Itu baru protokol yang ke-10, yang lain-lain entah macam-macam lagi. Ingatlah, jika berlaku pertembungan antara kepentingan manusia dengan kepentingan Allah, DAHULUKAN KEPENTINGAN ALLAH!

Wallahu a’lam

2 ulasan:

  1. Syabas, mike sekurang kurang sependapat dengan saya mengenai kehebatan bangsa Yahudi. Mereka hebat kerana golongan zionist sudah tidak lagi mengikut ajaran Torah, kita lemah kerana kita tidak ikut Quran sepenuhnya. PAS hanya ambil ayat Quran yang sehaluan dengan perjuangan dan ideologinya, UMNO memgikut Quran pada tahap paling minimal.Sebab itu melayu bodoh dan lemah.

    LOB BEK
    Telok Bakong

    BalasPadam
  2. ANDA GAGAL MENGENALI PAS,JADI TAFSIRAN PAS MEMILIH-MILIH DALAM BERHUJJAH ADALAH SALAH SAMA SEKALI.PAS SEBENARNYA TELAH JAUH MELANGKAUI GERAK KERJA PARTI...SEHINGGAKAN INILAH HARAKI ISLAMIAH YANG PALING SAMA ATAU SEKUARANG-KURANGNYA PALING HAMPIR DENGAN AKIDAH AHLI SUNNAH WAL JAMAAH.WASSALM

    BalasPadam

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!