"Kami ceritakan kepadamu (wahai Muhammad) perihal mereka dengan benar; sesungguhnya mereka itu orang-orang muda yang beriman kepada Tuhan mereka, dan kami tambahi mereka dengan hidayah petunjuk."

"Dan Kami kuatkan hati mereka (dengan kesabaran dan keberanian), semasa mereka bangun (menegaskan tauhid) lalu berkata: "Tuhan kami ialah Tuhan yang mencipta dan mentadbirkan langit dan bumi; kami tidak sekali-kali akan menyembah Tuhan yang lain dari padanya; jika kami menyembah yang lainnya bermakna kami memperkatakan dan mengakui sesuatu yang jauh dari kebenaran."

al kahf,13 & 14


Apabila pemerintah mereka tidak memerintah mengikut Kitabullah, ketahuilah bahawa Allah SWT akan pecah-belahkan mereka dan menjadikan mereka berbalahan sesama mereka.”;- (Riwayat Ibn Majah, Kitab al-Fitan (Hadith 4019), 2/ 1332).

KAMI DENGAR DAN KAMI TAAT

PALESTINE FOREVER

PALESTINE FOREVER

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY

JOM SERTAI FACEBOOK HARAKAHDAILY
KLIK TERUS KE FACEBOOK

Ahad, Oktober 25, 2009

SIDANG DUN 28 OKT,UMNO GUNA SAMSENG SEBAGAI BENTARA DEWAN

SIDANG DUN 28 OKT INI MERUPAKAN TARIKH PENTING BAGI MENENTUKAN KEWUJUDAN SISTEM DEMOKRASI DIDALAM NEGARA INI SAMAADA AKAN TERUS WUJUD DAN RELEVAN DALAM PENTABIRAN NEGARA. RAKYAT AKAN TERUS MEMERHATI DAN MENILAI ,KRISIS YANG BERLAKU TELAH MEMBUKA SATU DIMENSI PEMIKIRAN BARU YANG MEMEBERI MANAFAAT KEPADA PAKATAN UNTUK JANGKAMASA PANJANG. IRONINYA, SIDANG DUN 26 OKT INI MEWAKILI JUMLAH KERUSI YANG DIMILIKI OLEH PAKATAN DAN BARISAN NASIONAL IAITU 28 KERUSI UNTUK PAKATAN DAN JUGA BARISAN NASIONAL.
BARISAN NASIONAL KELIAHATAN AGAK TERSEPIT DALAM KEADAAN PERMOHANAN SPEAKER DEWAN S.SIVAKUMAR YANG AKAN DIDENGAR DIMAHKAMAH BERKAITAN PENGOSONGAN KERUSI OLEH TIGA ADUN YANG TELAH MELOMPAT PARTI ITU DAN STATUS SIAPA MENTERI BESAR YANG SAH YANG AKAN DIDENGAR DIMAHKAMAH PERSEKUTUAN PADA 5NOVEMBER INI. MAKA UMNO SEPERTI YANG DIJANGKA SEKALI LAGI AKAN MENGAMBIL PENDEKATAN YANG MEMBELAKANGKAN PERUNDANGAN DAN PERLEMBAGAAN., PADA PANDANGAN PENULIS( THE JEWISH PROTOCOL/PROTOCOL YAHUDI ITU SEPERTI YANG CUBA DIUTARAKAN DIDALAM ARTIKEL TERDAHULU ADALAH DIANGGAP SANGAT RELEVAN DENGAN SITUASI POLITIK SEMASA- UMNO DAN BARISAN NASIONAL DILIHAT LEBIH BERSIFAT ANARKI MENYEBABKAN RAKYAT TELAH MEMPERSOALKAN SISTEM PERLEMBAGAAN NEGARA DAN INSTUTUSI RAJA .TINDAKAN MEREKA AKAN MENYEBABKAN SISTEM YANG ADA AKAN ROSAK SECARA KESELURUHANNNYA.....
DIDALAM PELANCARAN SEKRETARIAT PEMUDA PAKATAN NEGERI PERAK YB DATO SERI NIZAR JAMALUDIN TELAH MENDEDAHKAN BAGAIMANA PERMAINAN KOTOR DAN POLITIK SAMSENG UMNO ITU AKAN TERUS SUBUR MENJELANG PERSIDANGAN DUN 28 OKT INI. MELALUI SUMBER –SUMBER YANG DIPERCAYAI ZAMBRY TELAH MENGANTIKAN BENTARA DEWAN YANG TERDAHAULU DENGAN SAMSENG-SAMSENG UMNO SERAMAI 15 ORANG SESUATU YANG AKAN MENGUNDANG KETIDAK STABILAN POLITIK (HURU-HARA). SAMSENG-SAMSENG INI DIARAHKAN UNTUK MENSASARKAN DAN MENGASARI LIMA ADUN BUKAN ISLAM DIDALAM PAKATATAN .KELIMA-LIMA ADUN ITU IALAH YB CHANG LIKANG (TEJA),YB CHANG MING KAI (SIMPANG PULAI ) S.KESAVAN (HUTAN MELINTANG) A SIVASUBRAMANIAM (BUNTONG) DANA THOMAS SU (PASIR PINJI ) . SEBENARNYA APA YANG MEREKA MAHUKAN IALAH MENGUJUDKAN KETEGANGAN KAUM DAN AKIRNYA MENJURUS KEPADA RUSUHAN KAUM SESUATU YANG BERJAYA DILAKUKAN DI ZAMAN ……??????… . SIAPA YANG TIDAK INGAT TENTANG PERISTIWA 13 MEI SEMUANYA BERLAKU GARA –GARA UMNO/BN INGIN
TERUS MENGEKALKAN KUASA MEREKA TATKALA PENGARUH MEREKA DIKALANGAN RAKYAT SEMAKIN MEROSOT . ADA UNGKAPAN YANG MENYATAKAN (HISTORY ALWAYS REAPEAT ) SEJARAH SENTIASA BERULANG . SIDANG DUN 28 BENAR-BENAR AKAN MEMBERI IMPLIKASI KEPADA NEGARA INI …SAMA-SAMALAH KITA BERUSAHA DAN BERDOA .SEMOGA KITA SEMUA DIBAWAH PERLINDUNGAN ALLAH S.W.T

1 ulasan:

 1. Asasalamualaikum,
  PENERANGAN / SEMINAR / KURSUS / MUZAKARAH / DIALOG
  (PERCUMA)

  BERKAITAN:

  1. ILMU HAQ, ILMU BATHIL, ILMU BATHIN DAN ILMU ZAHIR

  2. TEKNIK BUNUH IBLIS, SYAITAN, JIN, BUNIAN, KHANNAS, QARIN, DJIBT, THOGHUT DAN YANG SEKUTU DENGANNYA SECARA FIZIKAL, ZAHIR, BATIN DAN BATIN DALAM BATIN.

  TUJUAN:

  1. MELINDUNGI DIRI DAN IMAN DARI GANGGUAN.

  2. MEBELASAH, MEMUKUL, MEMOTONG DAN JUGA MEMBUNUH MAKHLUK TERSEBUT

  3. MELINDUNGI DARI GODAAN DAN TIPU DAYA YANG KASAR SERTA HALUS OLEH MAKHLUK HALUS

  4. MENYELESAIKAN MASALAH HISTERIA, SIHIR, PUKAU, SANTAU, ILMU GUNA-GUNA, KENA TINDIH/HIMPIT DAN BANYAK LAGI

  5. MENGUBAT JIWA KOSONG, SUSAH TIDUR

  6. MENGALAHKAN KEJAHATAN MANUSIA DAN MAKHLUK HALUS

  HASIL
  1. JIWA TENTERAM DAN TENANG
  2. HILANG PERASAAN WAS-WAS
  3. SEMBAHYANG KHUSYUK
  4. PERASAAN SUKA KEBAIKAN BENCI MAKSIAT
  5. DAN BANYAK LAGI

  INSYAALLAH ANDA DAN KELUARGA BOLEH MELAKUKANNYA SENDIRI

  *LAIN-LAIN PERKHIDMATAN

  1. BERSIH RUMAH BERHANTU
  2. BERSIH KAWASAN/TANAH BERHANTU
  *TIDAK TERMASUK TANAH KUBUR*
  RAWATAN
  1. HISTERIA, SIHIR, PUKAU, SANTAU, ILMU GUNA-GUNA, KENA TINDIH/HIMPIT DAN BANYAK LAGI

  Salah satu tanda kena serangan makhluk halus jahat

  1. Sembahyang tidak khusuk / malas sembahyang
  2. Pergantungan kepada Allah tidak kuat
  3. Akhlak sukar dikawal-pemarah-ego -banga diri -cakap kasar -sombong -riak-cakap besar -khianat -lain lain perkara yang buruk
  4. Hati gundah gulana / kecewa / putus asa / pilu / sedih
  5. Fikiran kacau bilau resah gelisah tak tentu pasal
  6. Jiwa tidak tenteram
  7. Hati cinta maksiat
  8. Ada perasaan takut selain Allah
  9. Dada sebak / sempit
  10. Hati gatal
  11. Susah tidur

  *TERDAPAT JUGA RAKAMAN SESI PENERANGAN DALAM BENTUK DVD
  BERMINAT HUBUNGI:
  ISMAIL
  (pakar bunuh makhluk halus)
  019-3619305
  http://ilmuhaq.multiply.com
  email: ilmuhaq@yahoo.com.my

  BalasPadam

ulasan anda akan dipantau,apa sahaja ulasan anda ianya bukan tanggungjawab pemilik blog,terima kasih kerana berani memberikan ulasan.

GILA BOLA!